Turn4Kids

Turn4Kids

Vanaf oktober 2017 is Turnschool Alianza gestart met een nieuwe discipline: Turn4Kids. In deze lessen zal er gewerkt worden aan de basiselementen binnen het turnen, zoals: handstanden, radslagen, salto’s, zwaaien en nog veel meer uitdagingen!

Deze discipline is opgestart omdat niet alle kinderen de ambitie of aanleg hebben om op regionaal of landelijk niveau wedstrijden te turnen. Er komt vanuit de omgeving steeds meer de vraag om in de turnhal te sporten. Voorheen moesten we kinderen teleurstellen die helaas niet in aanmerking kwamen voor de wedstrijdselecties, maar dat is vanaf nu verleden tijd!

Plezier en veiligheid staan centraal en kinderen kunnen leren turnen zonder deel te hoeven nemen aan wedstrijden. Het voordeel is dat er wel optimaal gebruik gemaakt kan worden van alle faciliteiten en begeleiding die wij kunnen bieden.

De lessen zijn toegankelijk voor jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar en vinden plaats op donderdagmiddag van 16.15 tot 17.45 uur.

Voor meer informatie of een gratis proefles neem dan contact op met trainer Tom de Beer (tomdebeer1@live.nl of 06-12097473).